Uncategorized

Fitt maradni otthon

4

Ha idősebb vagy, könnyebb lesz többet pihenni és kevesebbet edzeni. Azonban fontos, hogy az általános egészségi állapot, hogy aktív maradjon, és folyamatosan gyakorolja. Ennek rengeteg mentális előnye van, valamint fizikai, mint például a mobilitás fenntartása, valamint a fájdalom megelőzése később az úton.

Ne essen bele a kísértésbe, hogy többet költsön a kanapén! Kelj fel és csinálj néhány edzést, hogy a hátad boldog és egészséges legyen. Ahhoz, hogy ez könnyebb legyen, az Alliance Spine and Pain szakértői összeállítottak egy listát azokról az egyszerű gyakorlatokról, amelyeket egy idős ember megtehet a hátuk megerősítése érdekében. Az alábbi gyakorlatok mindegyike közvetlenül befolyásolja a hátát. Függetlenül attól, hogy saját otthonában vagy az edzőteremben szeretné-e őket megtenni, a választás rajtad múlik.

Egészséges maradni és mozogni

1Hátsó kiterjesztés más néven superman gyakorlat megköveteli, hogy lapos legyen a gyomrában. Emeld fel a mellkasod, Húzd a lábaidat és húzd le a földről. Tartsa néhány másodpercig, majd pihenjen, mielőtt újra elindulna. Hajlított Térdemelés: feküdjön le a hátára. A lábad lapos a padlón, térdre hajlítva. Emelje fel az egyik lábát a mellkasára, majd ismételje meg a másik oldalon. Két hajlított térdemelést csináltál. Hidak indítsa el ugyanabban a helyzetben a fenti gyakorlat. Ezúttal azonban felemeli a csípőjét a földről, amíg egyenes ferde vonalat nem készít a testével. Tartsa addig, amíg csak lehet, majd engedje el. Egy extra kihívás, nyomja meg az abs, amikor felemeli a csípőjét.

Curl Ups hasonló a sit-up, ez a gyakorlat megköveteli, hogy a hátadon. Pihentesse a lábát a padlón, térdre hajlítva. Hajlítsa le a gerincét a földről, amíg egyenesen fel nem ül. Folytassa annyi ismétlést, amennyit kényelmesen csinál. Sit hátán: lényegében az ellenkezője a göndör fel, akkor indítsa el ezt a gyakorlatot ül a padlón. Térdre hajoljatok, és a lábaitok a padlón lapuljanak. Keresztezze át a karját a mellkasán, és lassan kezdjen hátradőlni, amíg meg nem nyugszik a földön.

Ülj vissza és csináld újra. Munka otthonról fitness tippek: mindazok számára, akik otthon dolgoznak, vagy önszigetelő, fontos, hogy fenntartsák a fitness, fizikailag aktív. Ülő azonosították az új dohányzás, és negatív hatással lehet az egészségre okoz hátfájás, súlygyarapodás, és sokkal több. Beszélünk Mumbai-alapú híresség fitness edző Vinod Channa a módját, hogy javítsa a fitness szinten, különösen azért, mert az egyik több időt töltenek otthon.

Súlyzós edzés és kardió gyakorlatok

2Channa megemlíti, hogy számos olyan gyakorlat van, amelyet az emberek otthon végezhetnek, beleértve mind a súlyzós edzést, mind a kardio gyakorlatokat. Diéta és edzés tippek: Fitness tippek, hogy kövesse, ha otthon dolgozik, vagy önálló karantén. Toe touch 10-15 ismétlést végezhet az egyes gyakorlatok 4-5 készletében. Ügyeljen arra, hogy olyan edzéseket vegyen fel, amelyek különböző testrészeket céloznak meg. Vannak teljes test edzések is, amelyeket megtehetsz  mondja Channa. Például, lehet választani alsó test és abs edzés egy nap, és felsőtest, karok és vissza a másik nap, és így tovább. Arra a kérdésre, hogy mennyire befolyásolhatja az ember erejét és fitneszét, ha hiányzik az edzőterem, vagy nem emel súlyokat az edzőteremben.

Channa elmagyarázza nincs sok különbség a súlyemelés között az edzőteremben, és a testtömeg-gyakorlatokat otthon. Amikor a gépeken edzünk, könnyebb súlyokkal kezdhetjük, majd fokozatosan a nehezebbekre válthatunk. Ez a testtömeg-gyakorlatok korlátozása, de még mindig jó edzést végezhet ezekkel.

Nem friss hír, hogy a testmozgás jó az Ön számára az előnyök az energia fellendítésétől az évek hozzáadásáig terjednek. De sokan közülünk abba a csapdába esnek, hogy lemondanak minden gyakorlatról, amikor nincs idő elegendő testmozgásra. Nem tudsz elkötelezni egy 30 perces Peloton munkamenetet, nem is beszélve egy órás kocogásról a barátokkal,akkor miért zavarja.

A mérsékelt edzések és a nagy intenzitású edzések egészségügyi előnyökkel járnak

3Ez különösen igaz most, amikor egy globális világjárvány a legjobb esetben sokunkat túlterheltek, így az edzésbe való illesztés olyan lehetetlennek tűnik, mint egy mediterrán körutazás lelkesen foglalása. A túlterhelt szívet vehet, bár. A British Medical Journal-ban nemrégiben közzétett tanulmány azt jelzi, hogy míg mind a mérsékelt edzések, mind a nagy intenzitású edzés rövid kitörései egészségügyi előnyökkel járnak, az utóbbi valamivel megnövelte az élettartamot, segített a résztvevőknek jobban illeszkedni, és növelte életminőségüket.

A testmozgásra való hosszú távú célérték “hetente 150 perc mérsékelt intenzitású fizikai aktivitás, ami alapvetően gyors séta” – mondja Dr. Edward Phillips, a Harvard Medical School fizikai Orvostudományi és rehabilitációs adjunktusa. Vagy, a CDC 2008-as fizikai aktivitási iránymutatásában az amerikaiak számára felsorolt szabványok alapján, erőteljes testmozgást végezhet, és felére csökkentheti az idejét.

De míg az időcélok ugyanazok maradtak, az Ügynökség 2018-as frissítése megszüntette azt a követelményt, hogy a fizikai aktivitásnak legalább 10 percnek kell lennie ahhoz, hogy számoljon a heti mozgási cél felé. A legutóbbi frissítésben a fizikai aktivitás bármilyen mennyisége a heti cél felé számít. Ez, valamint a BMJ tanulmány megállapításai, hogy a rövid kitörések a nagy intenzitású edzés is vezethet jobb egészsége, jó hír azok számára, akik már rajta athleisure 24-7: legalább, ha megtaláljuk azokat a plusz pár perc múlva már felöltözve, hogy izzad.

A nyilvánvaló bónusz csinál nagy intenzitású intervallum képzés, vagy HIIT, az, hogy lehet shoehorn négyperces fitness ülés szünetek a nap, és kap gyakorlatilag ugyanazokat az eredményeket, mint te sokkal hosszabb, de kevésbé intenzív edzések. Ez azt jelenti, ahelyett, hogy menteni a mértéktelen órák hosszú slogs a futópadon, akkor csak cram egy gyors edzés során a hirdetések Hulu, majd menj vissza a kanapén-szörfözés.